Brandweer haalt geknelde uit voertuig

Het ongeval zorgde voor heel wat verkeershinder op de Nieuwe Mechelsesteenweg.
ADPW Het ongeval zorgde voor heel wat verkeershinder op de Nieuwe Mechelsesteenweg.

De Leuvense brandweer heeft woensdagochtend omstreeks 7.10 uur een geknelde uit een wagen moeten halen. Dat gebeurde nadat de persoon betrokken was geraken bij een verkeersongeluk met een andere wagen op de Nieuwe Mechelsesteeenweg, aan het op-en afrittencomplex van de E314, op de grens tussen Leuven en Herent. De persoon werd uiteindelijk slechts lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht nadat deze klem kwam te zitten tussen het portier van de deur. De andere bestuurder kwam er met de schrik vanaf. De twee wagens liepen heel wat schade op. De -op dat uur drukke- baan werd tijdens de interventie een tijdje deels afgesloten.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny De Zutter

    Word tijd dat ze de lichten deftig afstellen en zeker voor de oprit naar Hasselt eens deftig aanduiden ( pijlen) er zijn er veel dat deze afslag gebruiken voor dan naar de volgende afslag richting centrum te rijden !!!!