Binnengluren in kerken dankzij Erfgoedcel Leuven

Begin juni is traditiegetrouw het weekend van Open Kerkendagen in Vlaanderen. Dit moment grijpen Erfgoedcel Leuven, Visit Leuven en de kerkbesturen aan om zes Leuvense kerken vanaf nu 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 virtueel open te stellen.
De Sint-Michielskerk in de Naamsestraat in Leuven.
Vertommen De Sint-Michielskerk in de Naamsestraat in Leuven.

“Je kan op bezoek in de Sint-Kwintenskerk, de Sint-Michielskerk, de Sint-Geertruikerk, de Sint-Antoniuskapel, de Sint-Jan-den-Doperkerk en de Sint-Jan-de-Evangelistkerk. Van achter je computer of met je tablet of smartphone kan je elk van deze kerken buiten en binnen in detail in 360° bekijken”, laat schepen van Cultuur en Toerisme Denise Vandevoort (sp.a) optekenen. “En je krijgt er informatie over enkele belangrijke erfgoedobjecten van de kerk bovenop, in vijf talen. Interessant voor de Leuvenaar en de toeristen!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.