Betrapte parfumdief in juli voor rechter

De correctionele rechtbank in Leuven waar de man zich in juli moet verantwoorden op verdenking van diefstal met geweld.
KAR De correctionele rechtbank in Leuven waar de man zich in juli moet verantwoorden op verdenking van diefstal met geweld.
De 29-jarige man uit Antwerpen die zaterdagnamiddag betrapt werd in de Leuvense Inno toen hij enkele flesjes parfum ter waarde van 450 euro probeerde mee te graaien, is door het Leuvense parket gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Hij verschijnt volgende maand voor de rechter op verdenking van diefstal met geweld.

Een winkeldief had de twintiger in de smiezen via de bewakingscamera. Daarop was te zien hoe de dief de fles verstopte in de binnenkant van een zak die met aluminiumfolie was bekleed om het winkelalarm te omzeilen. Toen de winkeldief naar buiten stapte, werd hij achterna gezeten door de bewakingsagent. Op de hoek van de Diestsestraat en de Vital Decosterstraat kon de bewakingsagent de winkeldief tegenhouden. Het kwam tot een schermutseling waarbij de bewakingsagent met het achterhoofd tegen een verkeerspaaltje terecht kwam met een bloedende hoofdwonde als gevolg. Samen met enkele omstaanders kon de winkeldief toch worden vastgehouden tot de politie ter plaatse was. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.