Exclusief voor abonnees

België alsmaar drukker volgens TomTom Traffic Index maar Leuven boekt 3% vooruitgang: “Ik merk het niet echt in de Tiensestraat”, zegt Dirk Reekmans

Aanschuiven op Tiensestraat in Leuven. Het is een dagdagelijks tafereel tijdens de spitsuren maar volgens het onderzoek van TomTom is Leuven toch één van de betere leerlingen van de klas.
Vertommen Aanschuiven op Tiensestraat in Leuven. Het is een dagdagelijks tafereel tijdens de spitsuren maar volgens het onderzoek van TomTom is Leuven toch één van de betere leerlingen van de klas.
TomTom heeft de resultaten bekendgemaakt van de TomTom Traffic Index, een rapport over de verkeerssituatie in 416 steden in 57 landen. In België is de drukte met 1% toegenomen in 2019 in vergelijking met 2018. Brussel blijft de drukste stad met gemiddeld 38% extra reistijd. Leuven klokt af op de vijfde plaats met 20% extra reistijd. De universiteitsstad doet daarmee 3% beter dan het jaar voordien, maar geldt dat wel overal?

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.