Beenhouwer Erwin Mertens laat weer van zich spreken: aanschouw de ‘Pink Pig Porsche’…

Erwin Mertens van beenhouwerij De Kapblok zit nooit verlegen om een stunt. Van gratis gehakt in ruil voor een mop tot ludieke acties voor het goede doel… Voor de verandering combineert Mertens deze keer zijn hobby met zijn werk: de Pink Pig Porsche!
Dit is de Pink Pig Porsche 911 van Erwin Mertens nadat hij bij specialist Stand By is gepasseerd.
Vertommen Dit is de Pink Pig Porsche 911 van Erwin Mertens nadat hij bij specialist Stand By is gepasseerd.


De meermaals bekroonde beenhouwer Erwin Mertens van De Kapblok op de Tiensesteenweg in Kessel-Lo zet zich alweer in de kijker. Of beter gezegd: hij rijdt zich in de kijker want voor zijn nieuwste stunt heeft Mertens een leuke combinatie gemaakt tussen zijn hobby en zijn werk. Erwin Mertens is immers liefhebber van automerk Porsche en dan vooral van oldtimers. En wat doe je als je nog een oude Porsche hebt staan die toe is aan nieuw likje verf? Je laat die Porsche ‘wrappen’ in een origineel kleurtje/ontwerp bij de lokale specialist Stand By. Aanschouw de Pink Pig Porsche 911 van ‘team Erwin Mertens’…Nog dit: de sportwagen is een verwijzing naar de Pink Pig Porsche 911 die ooit de 24 uren van Le Mans won op onnavolgbare wijze.

Zo zag de Porsche van Erwin Mertens eruit voordat de sportwagen werd ‘gewrapt’.
Vertommen Zo zag de Porsche van Erwin Mertens eruit voordat de sportwagen werd ‘gewrapt’.
De Porsche wordt herspoten.
Vertommen De Porsche wordt herspoten.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.