Exclusief voor abonnees

Auteur Jo Claes lanceert nieuw boek ‘Liefde en Lust’: “Niet elk verhaal even geschikt om na te doen in je bed”

De Leuvense auteur Jo Claes stelde zijn nieuwste boek 'Liefde en Lust' voor in Barboek in Leuven. In die boekenwinkel stelde hij vorig jaar ook zijn boek 'Het Kaïnsteken' voor.
Vertommen De Leuvense auteur Jo Claes stelde zijn nieuwste boek 'Liefde en Lust' voor in Barboek in Leuven. In die boekenwinkel stelde hij vorig jaar ook zijn boek 'Het Kaïnsteken' voor.
Valentijn staat voor de deur en dat is voor de Leuvense auteur Jo Claes het momentum om zijn nieuwe boek te lanceren. De titel spreekt dan ook tot de verbeelding: ‘Liefde en Lust’. Tijdloze thema’s, en dat blijkt ook uit de 50 verhalen die Jo Claes vond in de geschreven geschiedenis. “Liefde en lust zijn thema’s die altijd terugkeren, maar we kennen de klassieke verhalen niet altijd even goed meer. En toegegeven, soms zijn het ook gruwelijke verhalen.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.