Atos begeleidt Bart Swings op weg naar Olympische Spelen

Topsporter Bart Swings gaat zich met de hulp IT-bedrijf Atos klaarstomen voor de Olympische Spelen in 2020. Atos is wereldleider in digitale transformatie en zal samen met Swings nieuwe digitale processen bedenken die de prestaties van de atleet moeten verbeteren. 
Bart Swings, hier met mama Anne, heeft hoge ambities voor de volgende Olympische Spelen.
Vertommen Bart Swings, hier met mama Anne, heeft hoge ambities voor de volgende Olympische Spelen.

Atos heeft heel wat ervaring als het op technologie en topsport aankomt. Zo werkte het bedrijf ook al samen met triatleet Marc Austin voor het EK 2018. Nu hoopt ook Bart Swings met de hulp van Atos nog beter voorbereid te zijn op de Olympische spelen van Bejing in 2020. Swings liet eerder al optekenen dat hij na de zilveren medaille op de Winterspelen de lat nog hoger legt en voluit voor een gouden plak gaat in 2020. Atos kan daarin een belangrijke rol spelen door een gepersonaliseerde app te ontwikkelen, die Swings een beter zicht geeft op de evolutie van zijn trainingsprestaties.

Olympische glorie

“Ik ben heel blij met de steun die Atos me kan bieden. Het wordt een boeiende reis naar Olympische glorie in Beijng”, aldus Bart Swings. Ook Antoine Kerrinckx, CEO van Atos Belgium & Luxembourg, is blij met de samenwerking. “We zijn trots dat we een sterk partnership kunnen aangaan met een topsporter zoals Bart Swings. Bart is een jonge atleet met een mooi palmares en een onbreekbare ambitie. Atos is vastberaden om een bijdrage te leveren aan zijn sportieve toekomst en aan zijn dromen.” 

Nog dit: de Olympische Spelen zijn geen onbekend terrein voor Atos. Het bedrijf is IT-partner sinds 1992.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.