Exclusief voor abonnees

Atelier Lotte Martens draait op volle toeren: “Omdat we voorbereid waren op een crisis zoals het coronavirus”

Lotte Martens ademt bij wijze van spreken stoffen. De populariteit van naaien is volgens Lotte enorm toegenomen tijdens de corona-epidemie.
Lotte Martens Lotte Martens ademt bij wijze van spreken stoffen. De populariteit van naaien is volgens Lotte enorm toegenomen tijdens de corona-epidemie.
De coronacrisis spaart quasi niemand, maar de Leuvense Lotte Martens (38) heeft het drukker dan ooit. Met ‘Lotte Martens’ en ‘About Blue’ heeft ze twee succesvolle merken van stoffen in huis maar de corona-epidemie dwong de beloftevolle ondernemer van 2018 tot wat ze zelf omschrijft als ‘octopuswerken’. “We besloten om onze verkoop naar winkels volledig om te schakelen naar de consument die nu thuis zit en met succes. Nooit eerder was er zoveel vraag naar lokale kwaliteit”, vertelt Lotte.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.