Antwerpse studenten belanden in cel na avondje uit

Twee studenten van een Antwerpse club die kwamen feesten in Leuven, hebben hun avondje uit in de cel afgerond. 

De Antwerpse clubstudenten hadden in de vooravond voor problemen gezorgd aan enkele fakbars. Daarbij hadden een paar Leuvense studenten ook wat klappen gekregen. 

Toen enkele leden van de Antwerpse club een tijdje later gecontroleerd en aangemaand werden het rustig te houden, begonnen twee van hen onder invloed van alcohol de patrouilles allerlei onzin naar het hoofd te slingeren. Ook na een duidelijke aanmaning wilden de twee niet vertrekken samen met hun vrienden en bleven ze de politie uitdagen. Het duo, twintigers uit Zoersel en Schoten, kreeg de boeien aan en werd opgesloten in de cel. Ze mochten ’s morgens vertrekken nadat ze een proces-verbaal wegens het verstoren van de openbare orde hadden gekregen.

Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ LeuvenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.