Alle artiesten van ‘Leive Vloms’ brengen eerbetoon aan Paul Severs tijdens schlagerfestival

De organisatie is klaar voor Leive Vloms volgende week.
Vertommen De organisatie is klaar voor Leive Vloms volgende week.
Leive Vloms brengt op 2 augustus op de Leuvense Oude Markt met alle artiesten, Nina Butera en zijn familie een eerbetoon aan Paul Severs. Normaal stond Severs zelf op de affiche van het schlager- en ambiancefestival, maar door zijn plotse overlijden in april moest de organisatie op zoek naar iemand anders. 

“Paul was laaiend enthousiast toen we hem contacteerden, want het zou de eerste keer geweest zijn dat hij met een live band kon schitteren op de iconische Oude Markt, maar helaas heeft het niet mogen zijn. Met de goedkeuring van zijn enige zoon Christophe, brengen we op 2 augustus een eerbetoon aan één van de grootste artiesten uit de Vlaamse showbizz.”

Nina Butera

“Wim Soutaer en Charles Van Domburg, Mama’s Jasje en de jarige Bart Kaëll – hij wordt 59 – brengen met de New Bis Band hun favoriete Paul Severs-hits. Ook de 15-jarige Nina Butera, een protegé van de familie Severs, brengt binnen het programma haar recente single ‘Terug bij mij’, een liedje dat Christophe Severs componeerde als muzikaal eerbetoon aan zijn vader”, zegt Erik De Rop, medeorganisator en voorzitter van VZW Oude Markt. 

“We vinden het heel fijn dat mijn vader dit eerbetoon krijgt op een festival en een plek waar hij zelf graag had gestaan. Het podium, optreden, muziek maken, dat was zijn lang leven en het is mooi om zien hoe hij op deze manier verder leeft”, zegt Christophe Severs. 

De 3de editie van ‘Leive Vloms’ vindt plaats op vrijdag 2 augustus op de Oude Markt. Het festival is gratis, maar er worden opnieuw centen opgehaald voor de strijd tegen MS. Meer info vind je op www.leivevloms.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.