Affiche M-IDZOMER bijna compleet: backing vocal van Prince komt naar Leuven

Kapitein Winokio is zoals elk jaar ook van de partij op M-IDZOMER in Leuven.
Vertommen Kapitein Winokio is zoals elk jaar ook van de partij op M-IDZOMER in Leuven.
Met de bekendmaking van een nieuwe lading artiesten is het programma van M-IDZOMER 2019 bijna compleet. Nieuw zijn onder meer Lee Fields & The Expressions, Liv Warfield, BeraadGeslagen en Dez Mona. Het festival vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 augustus.

Mike Naert, artistiek directeur van Het Depot, is tevreden met de nieuwe namen op de affiche van M-IDZOMER. “We verwelkomen onder meer oude bekende Lee Fields. Soulqueen Liv Warfield is ook eentje om naar uit te kijken. Zij was één van de backingzangeressen van Prince. Dat iemand uit de Prince-entourage naar ons festival afzakt, is voor mij als grote Prince-fan erg speciaal.” 

Een nieuwe editie van M-IDZOMER betekent uiteraard ook een nieuwe M-IDZOMER FOR KIDS. Vaste waarde Kapitein Winokio tekent ook dit jaar present. De muzikale kapitein staat vijftien jaar op de planken en dat komt hij vieren op zaterdag 3 augustus met de show ‘15 jaar handjes draaien’.

Kapitein Winokio lokt elk jaar een massa volk naar de binnentuin van M-Museum.
Vertommen Kapitein Winokio lokt elk jaar een massa volk naar de binnentuin van M-Museum.

Eigenzinnig festival

Naast muziek staat er ook een gevarieerd binnenprogramma klaar in M-Museum. Zo zijn er tijdens M-IDZOMER installaties van Brecht Heytens en Chantal van Rijt en Maud Gourdon. Peter Bary, directeur van M–Museum Leuven: “Deze eigenzinnige mix zorgt ervoor dat alle zintuigen aan bod komen in M: een totaalervaring waarvoor het museum bekend staat.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.