1 mei 2020 wordt muzikale hoogdag: Arno stelt in Het Depot ‘Santeboutique’ voor

Arno komt op 1 mei 2020 zijn nieuwe plaat ‘Santeboutique’ voorstellen in Het Depot.
Vertommen Arno komt op 1 mei 2020 zijn nieuwe plaat ‘Santeboutique’ voorstellen in Het Depot.
Fans van Arno moeten 1 mei 2020 nu al aankruisen in hun agenda. Die dag komt de strafste zanger van Oostende en ver daarbuiten naar de Leuvense concertzaal Het Depot om zijn album ‘Santeboutique’ voor te stellen. Snel tickets bestellen, is de boodschap want het bordje ‘uitverkocht’ ligt al bijna klaar.

Hij is ridder in Frankrijk en ereburger van Brussel maar bovenal is hij de strafste zanger die Oostende voortbracht in de recente geschiedenis. We hebben het uiteraard over Arnoud Charles Ernest Hintjens, beter bekend als Arno. De Oostendenaar met een grote voorliefde voor Brussel is ondertussen 70 jaar jong maar van het stilaan kalmer aan doen, kan geen sprake zijn. Zijn nieuwe single ‘Tjip, tjip, c’est fini’ is de veelbelovende voorloper van het nieuwe album ‘Santeboutique’. Die plaat komt Arno op 1 mei 2020 voorstellen in de Leuvense concertzaal Het Depot.

Arno is een levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken

Mike Naert, directeur van Het Depot
Mike Naert van Het Depot kijkt uit naar het nieuwe album ‘Santeboutique’ van Arno.
Vertommen Mike Naert van Het Depot kijkt uit naar het nieuwe album ‘Santeboutique’ van Arno.

“Voor de jongelui die deze rasperformer toch nog niet zouden kennen: Arno is al zo’n halve eeuw hofleverancier van de meest originele eurobluesrock”, zegt Mike Naert, directeur van Het Depot. “Hij is ondertussen zowat de enige Belg met een reputatie en een repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Vandaag is hij de levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues. Snel tickets bestellen want het concert van Arno in Het Depot zal snel uitverkocht zijn!” Een ticket kost 30 euro in voorverkoop. Meer info: www.hetdepot.be

Arno is 70 jaar jong maar bij vorige concerten in Het Depot speelde de leeftijd hem duidelijk geen parten.
Vertommen Arno is 70 jaar jong maar bij vorige concerten in Het Depot speelde de leeftijd hem duidelijk geen parten.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.