"Te lief" voor politiekorps

Finn bleek te lief om opgeleid te worden tot politiehond. Hij werd intussen geadopteerd door een warm gezin. Hondengeleider Claudio gaat nu op zoek naar een nieuwe pup.
RV Finn bleek te lief om opgeleid te worden tot politiehond. Hij werd intussen geadopteerd door een warm gezin. Hondengeleider Claudio gaat nu op zoek naar een nieuwe pup.
Voortaan zullen de avonturen van puppyduo Dax en Finn zonder Finn verder gaan. Dat kondigde de Leuvense politie deze week aan. "Finn bleek te lief om opgeleid te worden tot politiehond. Hij werd intussen geadopteerd door een warm gezin als huisdier. Hondengeleider Claudio gaat intussen op zoek naar een nieuwe pup", klinkt het bij de Leuvense politie.

Finn werd sinds maart opgeleid, maar had niet de hardheid die een politiehond nodig heeft. De pup heeft nu een warme thuis gevonden bij een gezin dat ook geitjes heeft. Daar kan Finn naar hartenlust mee spelen, iets wat ongetwijfeld meer in de lijn van zijn zachte karakter ligt. Binnen enkele maanden kan Dax dan weer zijn examenproef afleggen en aan zijn nieuwe 'job' in Leuven beginnen. (ADPW)