‘Pins for Life’ bij juwelenzaak Lasso

De mama’s en de dochters van het tweede leerjaar van GBS De Lijsterboom in Blanden verkochten zaterdag kleurrijke pins in juwelenzaak Lasso in de Parijsstraat in Leuven.
Het tweede leerjaar van GBS De Lijsterboom in Blanden bracht kleurrijke pins aan de man aan juwelenwinkel Lasso in Leuven.
Vertommen Het tweede leerjaar van GBS De Lijsterboom in Blanden bracht kleurrijke pins aan de man aan juwelenwinkel Lasso in Leuven.

“Daar zijn ze vanaf nu ook permanent te koop”, klinkt het. “We verkopen de pins ten voordele van Bednet. Dat mooie initiatief zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen gaan, toch les kunnen volgen van bij hun thuis. Dankzij Bednet behouden ze ook het contact met hun vrienden.” 

Voor Sanne Trekker en Sofie Demaret van juwelenzaak Lasso – die bekend staan voor hun aparte en unieke sieraden - is het initiatief van de mama’s en dochters van het tweede leerjaar van GBS De Lijsterboom in Blanden bijzonder mooi. Ze zijn dan ook tevreden om een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.