'Niemand houdt me tegen': Drummende monnik heeft nieuwe single

Filip Steeno, de drummende monnik, achter zijn drumstel.
Foto Vertommen Filip Steeno, de drummende monnik, achter zijn drumstel.
De carrière van Filip Steeno, de drummende monnik, zit in stijgende lijn. Met zijn nieuwe single 'Niemand houdt me tegen' wil hij met Frère Sourire de hitlijsten opnieuw bestormen.

Steeno kreeg naar eigen zeggen al heel wat complimenten over zijn nieuwe single.


"En niet van de minste: de abt-primaat van de orde van de Benedictijnen uit Rome, Notker Wolf, heeft mij persoonlijk verteld dat hij het een geweldig nummer vond. Hij hield van de groove in het nummer en zei dat het zeker en vast een 'oorworm' ging worden", meldt Steeno fier, die dan ook hoopt de nodige airplay te zullen krijgen op de radio.

'Highway to Hell'

Met zijn vorige hit 't spel van OHL', lukte dat alvast heel aardig. Zelfs BBC Radio pikte de single op. Daarna kende Steeno een tegenslag omdat zijn geplande Vlaamse cover van 'Highway to Hell' van AC/DC niet mocht doorgaan omdat zij geen 'lyric changes' toestaan.


Toen gaf de drummende monnik nog aan dat hij 'de onverzettelijke en harde houding van AC/DC betreurt, aangezien hij een ijzersterke, coole tekst klaar had die zeker nationale belangstelling en instemming had opgewekt. Toch hoopt Frère Sourire dat AC/DC in de hemel geraakt", klonk het toen.


De opbrengst van de single gaat naar de organisatie Zet je pet op tegen kanker, die kinderen met kanker in de zomer een onvergetelijk kamp bezorgt. (ADPW)