VIDEO. Wouter Beke gaat met het hele gezin stemmen

Wouter Beke (CD&V) is vanmiddag zijn stem gaan uitbrengen in Leopoldsburg. Hij was in het gezelschap van  zijn vrouw Leen en kinderen Warre (14), Mine (12) en Nette (7). De interesse in politiek bij de familie Beke is gekend. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Warre werd in 2015 al kinderburgemeester in Leopoldsburg en ook Mine wist inmiddels een schepenpost in de kindergemeenteraad te veroveren. Dochter Nette werd op de arm gedragen door de papa, ze voelde zich niet helemaal lekker. Wouter vertrekt in de loop van de middag naar Hasselt en vervolgens naar Brussel. Tussen 16 en 19 uur zal hij achter gesloten deuren gesprekken voeren. Na de nodige verplichtingen bij partij en pers trekt hij vanavond naar de militanten van CD&V Limburg. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.