Twee extra voorstellingen voor De Grote Rappèl²

De Grote Rappèl, een musicalspektakel met meer dan 400 acteurs, dansers en figuranten.
Karolien Coenen De Grote Rappèl, een musicalspektakel met meer dan 400 acteurs, dansers en figuranten.

In Leopoldsburg is de tweede editie van het muzikaal oorlogsspektakel De Grotel Rappel² momenteel het gespreksonderwerp bij uitstek. Logischerwijze vliegen de tickets de deur uit. Daarom werd besloten op woensdag 18 en op woensdag 25 september twee extra voorstellingen te voorzien. Vorige week raakte al bekend dat 8 van de 10 voorstellingen uitverkocht zijn. Met zekerheid zullen meer dan 10.000 mensen komen kijken naar dit project waaraan meer dan 600 vrijwilligers meedoen. Tickets voor de extra voorstellingen zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.degroterappel.be of in het CC van Leopoldsburg.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bea van Roy

    Dat valt goed mee Sonja Carre, er wordt met twee groepen gewerkt, de kinderen spelen om beurten endus niet elke voorstelling

  • Sonja Carre

    Ik beklaag de schoolgaande jeugd, zij gaan uitgeput op de schoolbanken zitten.