Speelpleinwerking in festivalsfeer, zelfs een podium wordt opgebouwd

Een plattegrond van het festivalterrein.
Gemeente Leopoldsburg Een plattegrond van het festivalterrein.
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten van Leopoldsburg willen er alles aan doen om de jongeren ondanks het coronavirus een topzomer te bezorgen. Zo gaat op maandag 6 juli speelpleinwerking ‘Vroem’ van start in Kwartier IJzer. De speelpleinwerking wordt dit jaar ondergedompeld in een heuse festivalsfeer, met alles erop en eraan: een podium, drankstandjes en zelfs een backstage. 

Uiteraard wordt er bij festival ‘Vroemfest’ ten volle rekening gehouden met de geldende veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo gaan alle activiteiten door in contactbubbels van maximaal 50 personen (of minder). Zo’n bubbel is geldig voor een hele week. Indien je kind naar de speelpleinwerking komt, dan kan het diezelfde week niet deelnemen aan een andere groepsactiviteit.

Inschrijven

Inschrijven voor de speelpleinwerking doe je dit jaar voor volle weken en voor volledige dagen. Vooraf online inschrijven (30 plaatsen per bubbel) kan enkel nog voor de periode vanaf 27 juli tot en met 14 augustus, via het thuisloket op www.leopoldsburg.be. Die inschrijvingen starten op 10 juli. Wie in het bezit is van een vrijetijdspas, heeft recht op 50% korting op de inschrijving.