Smullen en stappen voor Seppe groot succes

De Heppenaren kwamen hun dorpsgenootje Seppe weer massaal steunen
Dirk Selis De Heppenaren kwamen hun dorpsgenootje Seppe weer massaal steunen

Afgelopen zondag organiseerde de steungroep voor Seppe een grote actie waarbij sympathisanten tegen democratische prijzen konden smullen van een lekkere maaltijd. De jongen vecht tegen kanker en heeft immunotherapie nodig met een prijskaartje van liefst 140.000 euro.  Er werd massaal ingeschreven zodat de verschillende shiften al snel volgeboekt waren. Er was voor elk wat wils en uiteindelijk werden er zo’n 900 maaltijden geserveerd.

Tegelijkertijd kon er ook gestapt worden voor Seppe. Een deugddoende wandeling van zowat 5km doorheen de Heppense bossen. Zo’n 150 dappere wandelaars lieten zich niet afschrikken door het slechte weer en stapten ten voordele van Seppe. Achteraf was er taart en koffie om bij op te warmen. Voor het jongere publiek was er animatie voorzien onder de vorm van grime, sprookjesprinsessen en een ballonclown. Seppe kon zondag zelf niet aanwezig zijn maar vecht ondertussen nog steeds dapper tegen een agressief neuroblastoom. Hiervoor heeft hij immunotherapie nodig waaraan een prijskaartje van €140.000 hangt.

 Teller op  €100.000

“Momenteel staat de teller op ongeveer €100.000 en dus komt het nodige bedrag van €140.000 al aardig in de buurt”, vertelt Nele Caerts, een van de oprichters van de steungroep voor Seppe. “We organiseren nog een aantal events om meer centjes in te zamelen waaronder een quiz op 22 maart in samenwerking met de Techniekschool en op 11 mei een 30+fuif in het Heppense buurthuis. Tegen dan hopen en verwachten we de kaap van €140.000 zeker bereikt te hebben”, aldus nog Nele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.