Palazzo Benessere maakt kans op titel 'Schoonheidssalon van het jaar'

Medewerksters Debby Gielen en Raisa Loos met zaakvoerster An Segers. Stephanie Volders ontbreekt op de foto.
Foto Mine Medewerksters Debby Gielen en Raisa Loos met zaakvoerster An Segers. Stephanie Volders ontbreekt op de foto.
Het schoonheidsinstituut 'Palazzo Benessere', aan de Lommelsesteenweg in Leopoldsburg, maakt kans op de titel 'Schoonheidssalon van het jaar'. Bij de vijf kandidaten is het salon de enige Limburgse afgevaardigde.

Organisator van het evenement is Sonar Media&PR. Zij zijn gespecialiseerd in beauty en wellness. In Nederland groeide het concept al uit tot een volwaardig en prestigieus evenement. De vakjury beoordeelt onder meer het businessplan, de werkmethodes, het marketingbeleid, de omgang met medewerkers en de visie. Net als bij restaurantgidsen, wordt er ook een onbekende persoon langs gestuurd om de zaak te testen.

Huiselijke sfeer

"We zijn zeer vereerd om in de top vijf te zitten. Qua vakkennis en ondernemerschap zitten alle finalisten op dezelfde lijn, met aan het stuur krachtige, vrouwelijke ondernemers", vertelt zaakvoerster An Segers. Volgens haar is het Palazzo Benessere een wellnesscentrum in de breedste zin van het woord. "Ondanks het feit dat we in 25 jaar enorm gegroeid zijn, zijn we erin geslaagd de huiselijke sfeer te bewaren. Bij ons staat de persoonlijke aanpak van elke klant voorop."

Iedereen gelukkig

"Natuurlijk moeten wij een goede service bieden, innovatief zijn en constant bijscholen, maar wat ons onderscheidt van alle andere grote salons is het feit dat ik een prachtig team aan mijn zijde heb, dat volledig meegaat in het verhaal. Samen met mijn drie vaste medewerksters zorgen wij er elke dag voor dat elke klant met een goed gevoel weer naar buiten gaat. Wij worden zelf gelukkig van gelukkige klanten en dat zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Onze slogan is niet voor niets: 'beauty, care and smile'.


De finale vindt plaats op 16 november. In de Stadsfeestzaal van Antwerpen zal duidelijk worden of Palazzo Benessere de titel in de wacht sleept. (BVDH)