Dante viert zijn verjaardag één dag eerder wegens te zenuwachtig voor de wedstrijd tegen Club Brugge

Dante viert zijn verjaardag één dag eerder omwille van de wedstrijd zondag. Foto Tony van Galen
Tony Van Galen Dante viert zijn verjaardag één dag eerder omwille van de wedstrijd zondag. Foto Tony van Galen
Plots kreeg grootvader Boudewijn Hellings een tweede uitnodiging voor de twaalfde verjaardag van zijn kleinzoon Dante in de bus. Het feestje ging een dag eerder door dan gepland en daar heeft de wedstrijd Club Brugge-KRC Genk alles mee te maken.

De twaalfjarige Dante Söderström is zo zenuwachtig voor de wedstrijd van zijn favoriete voetbalploeg KRC Genk tegen Club Brugge dat hij aan zijn mama Erika vroeg om zijn verjaardagsfeestje een dag eerder te laten plaatsvinden. “Ik ben te nerveus en dan kan ik niet genieten van mijn eigen verjaardag”, was de uitleg van Dante. Mama Erika begrijpt haar zoon en stuurde nieuwe uitnodigingen uit: “Dante is erg betrokken bij alles wat met KRC Genk te maken heeft. Aan ons huis hangt al een jaar de Genkse vlag uit. Hij draagt op alle belangrijke gelegenheden zijn Genkshirt en op ‘matchday’ zit hij nagelbijtend in de tribunes van de Luminus Arena.” Gelukkig had iedereen begrip voor Dante’s situatie en werd zijn twaalfde verjaardag dus een dag eerder gevierd. Met een KRC Genk-taart en blauwwitte cupcakes, of wat dacht u.”

KRC-cupcakes
Tony Van Galen KRC-cupcakes
De KRC Genk Taart
TONY VAN GALEN De KRC Genk Taart1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Natacha Verpoort

    schitterend toch! vanwege een Club supporter