Vrijwilligers organiseren eetfestijn ten voordele van Keniaans kindertehuis

Vier Lennikse vrijwilligers organiseren op zaterdag 4 mei een eetfestijn ten voordele van Kebene Children's Home.
RV Vier Lennikse vrijwilligers organiseren op zaterdag 4 mei een eetfestijn ten voordele van Kebene Children's Home.
Vier Lennikse vrijwilligers organiseren op zaterdag 4 mei een eetfestijn ten voordele van Kebene Children’s Home, een tehuis dat straatkinderen in Kenia opvangt.

An Lovato doet, samen met drie collega’s, al jaren vrijwilligerswerk voor het Keniaanse opvangtehuis. “Tijdens de maanden februari en maart ben ik vrijwilligerswerk gaan doen in Kebene”, aldus Lovato. “Op het eetfestijn zal er een standje zijn, waar meer uitleg wordt gegeven over het vrijwilligerswerk. Daarnaast wordt er foto- en videomateriaal getoond.”

Tentoonstelling

Het eetfestijn vindt plaats in de parochiezaal van Sint-Martens-Lennik. Op het menu staat Linzensoep, spaghetti en een dessertenbuffet. Daarnaast zal er een fototentoonstelling zijn, waar een van de vrijwilligers haar schilderijen aan het grote publiek toont. Het evenement start om 17 uur. Rond 23 uur gaan de deuren dicht. Inlichtingen via an.lovato@skynet.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.