Schoonheidsspecialiste Rani kan 'Starter van het Jaar' worden

Rani Wynant aan het werk tijdens een demonstratie op de jaarmarkt in Gooik.
Mozkito Rani Wynant aan het werk tijdens een demonstratie op de jaarmarkt in Gooik.
Rani Wynant (23), uitbaatster van Esthetiek Rani in de Alfred Algoetstraat, maakt kans op de titel van 'Starter van het Jaar'.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Beautybizz, een gespecialiseerde website voor de beauty-, wellness- en cosmeticasector. "Zelfstandige schoonheidsspecialistes kunnen deelnemen", aldus Rani. "De categorie 'starter' is voor collega's die nog geen drie jaar bezig zijn. Voorts zijn er ook nog de categorieën 'schoonheidsspecialist' en 'schoonheidssalon'. Nadat er eerst een 'mystery shopper' langs was gekomen, moest ik mezelf en mijn zaak voorstellen voor een jury in Antwerpen."

En met succes, want Rani is één van de drie overgebleven kandidates in haar categorie. Of ze de titel binnenhaalt, weet ze op 17 november.

De zaak van Rani in het centrum van Lennik.
Mozkito De zaak van Rani in het centrum van Lennik.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.