RakkerRun trekt opnieuw naar Kasteel van Gaasbeek (met unieke belevingsloop)

Op zondag 13 oktober kunnen sportievelingen weer op een originele manier het Kasteel van Gaasbeek ontdekken tijdens de RakkerRun.
RV Op zondag 13 oktober kunnen sportievelingen weer op een originele manier het Kasteel van Gaasbeek ontdekken tijdens de RakkerRun.
Op zondag 13 oktober kunnen sportievelingen weer op een originele manier het Kasteel van Gaasbeek ontdekken tijdens de RakkerRun.

Deze unieke en familiale belevingsloop, georganiseerd door de ouderraad van gemeenteschool ’t Rakkertje te Eizeringen, leid je doorheen de pittoreske domeinen van het kasteel van Gaasbeek en Groenenberg. Het loopprogramma start met een kleuterrun omstreeks 14.30 uur. De kleuters leggen een afstand van 400 meter af door de grote poort van het kasteel. De lopers tot 10 jaar maken nadien een grotere lus van 1,2 kilometer. Om 14.45 uur start de DuoRun, waarbij ouders met hun kind een parcours van 2 kilometer afleggen.

Limiet

Om 15.30 uur start de 5 en 10 kilometer, doorheen beide domeinen. Aan de finish wordt elke deelnemer beloond met een waardevol pakket. Na de inspanningen kunnen deelnemers genieten van een lekker drankje. Vorig jaar zakten 700 lopers af naar het Kasteel van Gaasbeek. Om de natuur van het domein te beschermen, legt de organisatie een limiet van 1.000 deelnemers op. Wie op voorhand inschrijft kan er bij zijn voor 6 euro, kinderen tellen 3 euro neer. Meer info en inschrijven via www.rakkerrun.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.