Organisatie van rommel- en antiekmarkt schenkt fles champagne aan uitbaters van café De Pajot

Een fles champagne voor de uitbaters van café De Pajot.
RV Een fles champagne voor de uitbaters van café De Pajot.
De organisatoren van de rommel- en antiekmarkt die op het Arconateplein plaatsvindt hebben de uitbaters van café De Pajot in de bloemetjes gezet. Het café vierde afgelopen weekend haar honderdste verjaardag, iets wat de vzw niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan.

“Al meer dan 25 jaar gaat onze rommel- en antiekmarkt door op het dorpsplein waar het café gelegen is”, vertelt Etienne Van Vaerenbergh, voorzitter van ONAV vzw. De markt gaat elke vierde zondag van de maand vanaf maart tot en met oktober van 8.30 uur tot 16 uur door op het Arconateplein. “Daardoor hebben wij ook een bijzondere band met het café. De organisatoren en marktkramers van de openluchtmarkt kunnen er altijd terecht voor een warm onthaal en een drankje om de keel te smeren.”

Het dagelijks bestuur van ONAV trok daarom naar het café om uitbaters Rita en André een fles champagne te overhandigen. Nadien werden nog talrijke herinneringen opgehaald. 

RVReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.