Kruispunt Kroonstraat en Van der Steenstraat vijf dagen afgesloten door rioleringswerken: gemeente raadt aan om centrum te vermijden

Vanaf maandag 8 april tot vrijdag 12 april wordt het kruispunt van de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat volledig afgesloten.
Google Maps Vanaf maandag 8 april tot vrijdag 12 april wordt het kruispunt van de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat volledig afgesloten.
Vanaf maandag 8 april tot vrijdag 12 april wordt het kruispunt van de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat volledig afgesloten voor verkeer door rioleringswerken van de Watergroep.

Het volledige kruispunt wordt afgesloten tijdens de werken. Hierdoor verwacht de gemeente Lennik grote verkeershinder. “Doorgaand autoverkeer ontwijkt beter het centrum. De voorziene omleiding loopt immers langs lokale wegen die niet uitgerust zijn voor doorgaand verkeer”, laat het gemeentebestuur weten. Zwaar vervoer moet een omleiding volgen via de Schapenstraat, Ninoofsesteenweg, Assesteenweg en Joseph Van den Bosschestraat. Ook de dienstregeling van De Lijn zal ernstige hinder ondervinden in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.