Gepersonaliseerde hooibalen verwelkomen het Tourpeloton (en eren de carrière van Eddy Merckx)

Langs de Brusselsestraat werden drie levensgrote hooibalen gepersonaliseerd. Ze kregen voor de gelegenheid de kleuren van de shirts van Eddy Merckx.
Mozkito Langs de Brusselsestraat werden drie levensgrote hooibalen gepersonaliseerd. Ze kregen voor de gelegenheid de kleuren van de shirts van Eddy Merckx.
Langs de Brusselsestraat (N282) in Lennik zijn er onlangs drie gepersonaliseerde hooibalen geplaatst. De hooibalen stellen drie keer Eddy Merckx voor.

Op zaterdag 6 juli passeert de Tourcaravan door het Pajottenland. De Tourkoorts begint te stijgen, in het straatbeeld zien we meer en meer promotie rond de doortocht. Langs de Brusselsestraat werden drie gepersonaliseerde hooibalen neergepoot. De hooibalen zijn versierd met de gekende truitjes van Eddy Merckx. Links het oranje met zwart, verwijzend naar het shirt van de legendarische Molteni-ploeg. In het midden zien we de combinatie rood-wit van Faema. Rechts is er natuurlijk de gele trui, die Merckx in 1969 voor de eerste maal binnen haalde. Aan de Brusselstraat zal ook een groot scherm geplaatst worden, waar wielerliefhebbers de koers live kunnen volgen. 

Langs de Brusselsestraat werden drie levensgrote hooibalen gepersonaliseerd. Ze kregen voor de gelegenheid de kleuren van de shirts van Eddy Merckx.
Mozkito Langs de Brusselsestraat werden drie levensgrote hooibalen gepersonaliseerd. Ze kregen voor de gelegenheid de kleuren van de shirts van Eddy Merckx.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.