Gemeentebestuur zoekt naam voor nieuw speelbos (en stelt eerste plannen voor)

Dit stukje natuur wordt omgevormd tot een speelbos.
RV Dit stukje natuur wordt omgevormd tot een speelbos.
Het Lennikse gemeentebestuur gaat op zoek naar een gepaste naam voor het vernieuwde speelbos achter sporthal Jo Baetens. De eerste plannen werden al voorgesteld.

Het speelbos moet een ideale plek worden voor kinderen. Zo wordt er een doolhof gemaakt in het bos. Daarnaast wil de gemeente Lennik een belevingspad aanleggen, stammentoren en hutten laten bouwen en aan de ingang een houten totem plaatsen. Tot slot wil het college een ‘boomhut’ plaatsen. De boomhut wordt een verhoogde vlonder rond een boom die toegankelijk zal zijn via een picknickzone. Zo kunnen mindervaliden ook toegang krijgen tot het bos.

Naam speelbos

Naast de grote herinrichting zoekt het gemeentebestuur ook een nieuwe naam voor het speelbos. Daarvoor roept ze de hulp in van de inwoners. Wie een goede naam weet, mag die altijd doorsturen naar de gemeentediensten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.