Brusselsestraat krijgt nieuwe toplaag (en wordt vijf dagen gedeeltelijk afgesloten)

Wegenwerken
Mozkito Wegenwerken
De Brusselsestraat (N282) wordt volledig afgesloten voor het vernieuwen van de toplaag van maandagochtend 3 juni tot vrijdagavond 7 juni.

De weg wordt afgesloten vanaf het kruispunt met de Rosweg tot aan de grens van de bebouwde kom van Sint-Kwintens-Lennik. De toplaag asfalt en de lokale fundering - waar kasseien loskomen - worden vernieuwd over een lengte van 1,3 kilometer. Binnen dit traject worden plaatselijk ook boordstenen en greppels hersteld.

Omleidingen

De gemeente Lennik voorziet een omleiding voor beide rijrichtingen via de Gustaaf Van der Steenstraat, de Donkerstraat, de Winkelstraat en de Gaasbeekstraat. Inwoners aan de andere kant van de Brusselsestraat kunnen via de Ninoofsesteenweg (N8) de werken vermijden. Fietsers kunnen het fietspad in beide richtingen blijven gebruiken. Omwonenden zullen door de werken tijdelijke geluidshinder ondervinden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.