Bal à la Carte verhuist naar Jongensschool

Thomas Taks (links) en Lennert Rampelberg van Blits Events stellen hun originele affiche voor samen met Koen Coppens van hoofdsponsor Electro Pajottenland.
Mozkito Thomas Taks (links) en Lennert Rampelberg van Blits Events stellen hun originele affiche voor samen met Koen Coppens van hoofdsponsor Electro Pajottenland.
Het is aftellen naar zaterdag 1 december, want dan vindt de vijfde editie plaats van Bal à La Carte. Organisator Blits Events ruilt het Vetkot in voor de Jongensschool.

Bal à la Carte heeft intussen zijn vaste stek op de Lennikse evenementenkalender. Het bal is steevast ruim op voorhand uitverkocht. Voor deze feesteditie doet de organisatie een extra inspanning. Om 21 uur wordt het feest op gang getrapt met een optreden van coverduo Bram & Lennert. Daarna nemen de deejays plaats achter de draaitafels. “Zoals vorig jaar verloten we ook een mooie prijs voor de feestvierders”, zegt organisatoren Thomas Taks en Lennert Rampelberg. “Wie een fles champagne koopt, maakt kans op een waardebon van 500 euro bij Juwelier Bosmans. Vorig jaar kozen we voor een diamant, deze keer kan de winnaar zelf iets kiezen.” 

Bal à la Carte verhuist ook naar een andere locatie: de Jongensschool in de Schapenstraat. “Onze eerste editie vond daar ook plaats. Het is dus een klein beetje nostalgie.” Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in de verschillende Lennikse cafés. Voor een VIP-arrangement kan je terecht bij info@blitsevents.be.

Tijdens de Lennikse jaarmarkt zal Blits Events ook een standje hebben tegenover de brandweerkazerne in de Karel Keymolenstraat. Daar zullen de laatste tickets verkocht worden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.