Ouderraad pakt uit met biertje omdat school
van naam verandert

Enkele leden van de ouderraad met het nieuwe biertje.
Ouderraad De Talententuin. Enkele leden van de ouderraad met het nieuwe biertje.
Basisschool Sint-Vincentius gaat vanaf 1 september met de nieuwe naam De Talententuin verder. Om de nieuwe naam bekend te maken pakt de ouderraad nu uit met een eigen bier: het Talentje.

De basisschool zit voortaan mee onder de koepel van de Prizma-scholengroep. Daardoor verandert ze ook van naam. “Om de nieuwe naam beter bekend te maken, lanceren we het Talentje”, zegt Kevin Verhoyen van de ouderraad. “Het bier konden we brouwen dankzij brouwerij De Feniks uit Heule. Het is een blond en toegankelijk biertje van 7,8 graden. Met de hulp van talent, inspiratie en tonnen transpiratie stroomde dit lekkere bier uit de ketel. We zijn alvast erg tevreden met het resultaat.

Het nieuwe bier Talentje.
Ouderraad De Talententuin Het nieuwe bier Talentje.

De ouderraad zal het biertje op elk van zijn activiteiten verkopen. Een eerste keer komen proeven kan op donderdag 29 augustus tussen 16 en 19 uur. De ouderraad voorziet animatie voor de leerlingen en de bar is open om het bier te proeven. De opbrengst gaat integraal naar de toekomstige verbouwingen en projecten van de school.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.