Ontwerp uit Lendelede is te zien op Kortrijk Creativity Week

Ook ontwerpster Isabel Vervaque uit Lendelede stelt tentoon op de Kortrijk Creativity Week.
Henk Deleu Ook ontwerpster Isabel Vervaque uit Lendelede stelt tentoon op de Kortrijk Creativity Week.
Nog tot en met zondag 27 oktober kan je op Kortrijk Weide terecht voor kunstige tentoonstellingen, installaties, events en masterclasses in het kader van de Kortrijk Creativity Week, het voormalige ‘Week van het Ontwerpen’. Een van de ontwerpers die er hun werk mogen tonen is Isabel Vervaque uit Lendelede. 

Met haar bedrijf Lodelu verkoopt ze speelgoed aan scholen en kinderdagverblijven. Ze heeft net de opleiding ‘Vormgever van kleine maakseries’ aan Syntra en Howest afgerond, en voor haar eindwerk maakte ze een prototype van een speelse bloembak die scholen kunnen gebruiken om hun speelplaats groener te maken, zonder daarvoor zware werken te moeten investeren. “Het is iets dat ik vaak hoor als ik in contact kom met scholen die speelgoed van mij aankopen. Hun speelplaats kan wel wat groen gebruiken, maar een herinrichting is te duur, of de speelplaat is gewoon te klein om er een heel stuk van te reserveren voor een groene invulling. “Daarom heb ik deze speelse bloembak ontworpen, in de vorm van een olifant. Je kan ze in elkaar haken, en je kan erop zitten, ideaal dus om als losse elementen op een speelplaats te zetten. En de bloembakken zijn bestaan uit gerecycleerd plastic.”

Het ontwerp van Isabel.
Henk Deleu Het ontwerp van Isabel.
Kortrijk Creativity Week:Een van de ontwerpers die er hun werk mogen tonen is Isabel Vervaque uit Lendelede.
Henk Deleu Kortrijk Creativity Week:Een van de ontwerpers die er hun werk mogen tonen is Isabel Vervaque uit Lendelede.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.