Mountainbike gestolen na Lendlee Koerse

Willy Maertens op zijn mountainbike, die intussen gestolen werd.
RV Willy Maertens op zijn mountainbike, die intussen gestolen werd.
Na de dorpelingenwedstrijd Lendlee Koerse is maandagavond een mountainbike van het merk Specialized gestolen. De eigenaar hoopt dat een tip nog tot de vondst van de fiets kan leiden.

De zwart-rode mountainbike van toeschouwer Willy Maertens (70) uit Izegem was vastgeketend aan de fiets van zijn partner Myriam. “Aan de zijkant van de kerk maakten we de fietsen rond een paal vast”, aldus Willy. “Maar toen we rond 23 uur naar huis wilden terugkeren, merkte ik dat mijn tweewieler verdwenen was. De fiets van Myriam stond er wél nog.”  Wie iets gezien heeft of een tip heeft die deze diefstal kan ophelderen, kan bij de politie van de zone Vlas terecht. De fietsdiefstal is bij de politie gemeld. Ex-renner Christ Lefevere reed overigens als eerste over de streep op de editie met 84 deelnemers. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.