Halloweentocht trekt door de straten

Wie wandelt dit jaar mee met de Halloweentocht in Lendelede?
RLA Wie wandelt dit jaar mee met de Halloweentocht in Lendelede?
Pasar, de kringloopkrachten en de Minaraad pakken naar jaarlijkse gewoonte op donderdag 31 oktober uit met een Halloweentocht door de gemeente. Wie langs het parcours woont, wordt ook gevraagd een lampje of lichtje buiten te zetten.

Vanaf 17 uur kunnen kinderen terecht in zaal Lindelei in de Stationsstraat 21A om zich te laten schminken. Om 18.30 uur gaat de tocht van start. Leden van Pasar betalen 2 euro. Niet-leden betalen 2,5 euro. Het parcours loopt langs de Stationsstraat, J.Ottevaerelaan, Koren- en Gerstveld, Nieuw- en Violierstraat, Kloostertuin, Heulse- en Winkelsestraat, Hoog Einde, Langemunte- en Oudstrijderslaan, Elfde Juli- en Kardinaal Cardijnlaan, de A.Dassonvilelaan, Vijverzicht, Izegemsestraat, het Dorpsplein, de Kasteelstraat, Sint-Jozefstraat en Stationsstraat, met aankomst aan zaal Lindelei rond 20 uur. Er zijn geen straten afgesloten, maar bij passage van de tocht wordt het verkeer even opgehouden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.