Gemeentebestuur vraagt uw mening over Lendelede

De enquête die momenteel bij 1.400 inwoners bezorgd is.
VDI De enquête die momenteel bij 1.400 inwoners bezorgd is.
Het gemeentebestuur komt later dit jaar met een beleidsplan op de proppen, maar voor het zover is wil ze de mening van de Lendeledenaar weten. 1.400 inwoners kregen reeds een enquête in de brievenbus. In totaal koos de gemeente 2.200 postbussen uit.

De vragen in de enquête variëren van ‘In welke mate ondervindt u in uw buurt hinder?” tot ‘Hoe beoordeelt u de gemeentelijke dienstverlening?’. De in totaal 48 vragen peilen naar allerlei thema’s, zoals de mogelijkheid van fietsstraten, welke herbestemming Hoeve Vercaemer moet krijgen tot waar er meer groen moet komen.

Naast de inwoners mag ook het gemeentepersoneel de enquête invullen. De gemeente nam een extern bureau in de arm om alles in goede banen te leiden. “We zijn ervan overtuigd dat inwoners ideeën hebben waar we niet aan denken en die zouden we graag te weten komen”, aldus burgemeester Carine Dewaele (CD&V). De enquête moet tegen 7 mei ingevuld zijn. Op 4 juni volgt er nog de mogelijkheid voor inwoners om in een debat over allerlei thema’s in discussie te gaan. Op basis van de resultaten kan de gemeente dan zijn definitieve beleidsplan opmaken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark Cools

    Wat een “gemeentelijke bevraging”. Lendelede heeft “amper” 7000 inwoners en daarvan gaan ze 2200 brievenbussen selecteren. Angst voor té veel negatieve reacties? Tja, CD&V lendlee : De kracht van de volmacht!