Leentje Rooms showt haar eigen kledij tijdens 'Locals on Stage'.
Volledig scherm
Leentje Rooms showt haar eigen kledij tijdens 'Locals on Stage'. © rv

Leentje Rooms en Shoppla zetten ‘Locals on Stage’ tijdens digitale modeshow: “We zoomen in op elk detail”

BeverenVanuit je luie zetel een modeshow volgen en met een klik op de muis de kledij of juwelen meteen bestellen. Het kan zaterdag 19 juni tijdens ‘Locals on Stage’, een online modeshow dat lokale ontwerpers en handelaars in de kijker wil zetten.

 1. Kurt maakte 34 portretten die je goed moeten laten voelen: “Nog tot eind augustus blijven ze in het straatbeeld”
  Ternat

  Kurt maakte 34 portretten die je goed moeten laten voelen: “Nog tot eind augustus blijven ze in het straat­beeld”

  Op zes verschillende locaties in Ternat zijn 34 feelgoodfoto’s van fotograaf Kurt Van Strijthem van De Fotograaf te vinden. “Kotsbeu was ik het om tijdens de lockdown al die teneergeslagen mensen te zien rondlopen”, verklaart hij. “Daarom wilde ik de mensen goed laten voelen. Op originele wijze verrasten verschillende inwoners iemand die ze al maanden niet meer hadden gezien met de portretten tot gevolg.” Nog tot eind augustus kan je de portretten tijdens een bewegwijzerde wandeling bekijken.
 2. Eerste 12- tot 15-jarigen aan de beurt, hier en daar een angstige blik : "Vriendelijke verpleegster stelde me gerust, niets gevoeld van prik”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem/Hoegaarden/Kortenaken/Glabbeek

  Eerste 12- tot 15-jarigen aan de beurt, hier en daar een angstige blik : "Vriende­lij­ke verpleeg­ster stelde me gerust, niets gevoeld van prik”

  In het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen was vandaag opvallend veel jong volk. De eerste ‘lading’ 12- tot 15-jarigen kreeg er een eerste prik. Iedereen was blij er te zijn, maar hier en daar viel ook een bleek gezichtje te spotten. Opmerkelijk: niet de zalvende woorden van mama of papa die (verplicht) meekwamen konden de angst wegnemen, wél die van de vriendelijke verpleegsters en medewerkers.