Winkel Koerse Champagne met zes verschillende etiketten, voor de eerste keer is er een afhaalmoment

de zes verschillenden flessen champagne Winkel Koerse
RV foto Winkel Koerse de zes verschillenden flessen champagne Winkel Koerse
De organisatoren van Winkel Koerse op kermisdinsdag 8 oktober verkopen voor het derde jaar op rij een eigen huischampagne. “Het gaat opnieuw om een beperkt aantal flessen met een eigen unieke champagnecapsule en een origineel etiket”, zegt voorzitter Krist Vandemoortele. “Het blijft niet beperkt tot één champagne etiket maar het zijn er liefst zes op een rij.”

“Eén van die etiketten is van de Ladies Run vorig jaar met Cameron Vandenbroucke. De andere etiketten zijn spannende beelden uit één van de voorbije 162 edities van Winkel Koerse. Wie een karton Winkel Koerse Champagne koopt, krijgt dan ook die zes verschillende etiketten. Het is de bedoeling om dit minstens vijf jaar op een rij aan te bieden aan de liefhebbers. Elk jaar met een andere capsule. Twee jaar geleden kozen we voor wit en vorig jaar voor geel. Dit jaar is het blauw. Groen en rood zullen nog volgen.”

De organisatoren werken samen met de champagneboeren Raphaël Jonot en Marie-Christine Marchwicki uit Pouillon, zo’n tien kilometer van Reims. De prijs van een unieke champagnefles bedraagt 25 euro. Wie een karton met de zes verschillende flessen koopt, betaalt 125 euro. Nieuw dit jaar is een afhaalmoment op vrijdag 6 september van 17 tot 20 uur in het lokaal café De Oude Smisse in de Gullegemsestraat.

Bestellen kan via mail: vggs@skynet.be of telefonisch: 0477/37.47.75.

champagne Winkel Koerse, de capsule heeft dit jaar een blauw kleur
RV foto Winkel Koerse champagne Winkel Koerse, de capsule heeft dit jaar een blauw kleurReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.