Walter en Christiane vieren 60-jarig jubileum

Walter en Christiane omringd door familie en het gemeentebestuur van Ledegem.
Joke Couvreur Walter en Christiane omringd door familie en het gemeentebestuur van Ledegem.

Walter Vanneste (84) en Christiane Seys (81) werden naar aanleiding van hun 60-jarig jubileum ontvangen in het gemeentehuis van Ledegem. Beide zijn geboren en getogen in Sint-Eloois-Winkel. Christiane heeft drie boers en twee zussen, maar één broer en één zus zijn al overleden. Ze startte haar loopbaan in 1953 als toezichtster in de spinnerij van Paul en Jos Laurent in Tourcoing. 
Walter komt uit een groot gezin van elf kinderen. Hij startte op 16-jarige leeftijd als schilder bij Albert Pattyn. Het kriebelde om zich als zelfstandig schilder te vestigen en vanaf 1964 baatten Christiane en Walter hun schilderszaak uit. Christiane maakte er toen de gordijnen. Eens op pensioen volgde Christiane muziekles in Izegem en leerde piano spelen. Het koppel is ook lid van schaakclub De Torenwachters, Walter is er ondertussen twintig jaar bestuurslid, waarvan achttien jaar als secretaris. Ook is hij al dertien jaar secretaris van heemkring Wynckel-Capelle en 35 jaar in het bestuur van Wibac, waarvan twintig jaar als voorzitter.
Het koppel heeft drie kinderen Philippe, Johan en Myriam. Ondertussen zijn er ook al zes kleinkinderen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.