Kathleen helpt baby’s en jonge moeders in Moms Place

Kathleen en haar dochtertje Mila.
Joke Couvreur Kathleen en haar dochtertje Mila.
Kathleen De Badrihaye uit de Olympialaan in Sint-Eloois-Winkel heeft met Moms Place een nieuw concept voor baby’s en jonge moeders gelanceerd. Het gaat om een aanbod van baby wellness, gecombineerd met zwangerschapsmassages en voedingsadvies na de bevalling.

“Toen ik op een bepaalde dag een vriendin in Antwerpen bezocht die ook mama was geworden, vertelde ze me over baby wellness”, zegt Kathleen De Badrihaye, die mama is van Mila (negen maanden). “Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze gaf me de raad het eens te proberen met Mila. Zo is het idee ontstaan.”

Moms Place is sinds een week open. “De respons is al goed en de zaak komt aardig op gang. Belangrijk is uiteraard de mond-tot-mond reclame.” Voorlopig combineert Kathleen de baby wellness nog met haar andere job als productmanager van een software bedrijf. “Ik werk nog halftijds en ontvang baby’s en jonge mama’s op vaste dagen.” Een afspraak maken, kan op woensdagnamiddag, donderdag, vrijdagvoormiddag en zaterdagnamiddag. Een sessie van een uur kost 55 euro.

Kathleen en haar dochtertje Mila.
Joke Couvreur Kathleen en haar dochtertje Mila.

Massage

De baby wellness bestaat onder andere uit twee badjes en een massagetafel. “Na de wellness geef ik de baby’s ook massage en zien de ouders hoe ze het thuis zelf kunnen doen”, legt Kathleen uit. Maar vanaf wanneer kom je het best? “Een baby is er klaar voor van zodra het naveltje dichtgegroeid is, na twee weken tot zes tot zeven maanden”, weet Kathleen. “Vooral de lengte is van belang. 68 centimeter is de maximale lengte voor baby’s om comfortabel in het badje te ploeteren.”

Massages zijn mogelijk zowel voor als na de bevalling. “Zwangerschapsmassage brengt aanstaande mama’s tot rust en bovendien biedt het verlichting voor enkele vaak voorkomende zwangerschapskwaaltjes. De positieve effecten zijn versoepeling van de spieren, verlichting van nek- en rugpijn, stimulatie van de bloedcirculatie en minder krampen.”

Meer info op www.momsplace.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.