Wraakroepend: vier piepjonge kittens in vuilnisbak gedumpt

De kittens werden in een vuilnisemmer achtergelaten op de oprit naast de brievenbus.
Repro Moreau De kittens werden in een vuilnisemmer achtergelaten op de oprit naast de brievenbus.
Mensen zonder hart hebben vrijdagnamiddag vier piepjonge kittens in een vuilnisbak gedumpt langs de Processieweg in Wanzele.

Ralph Iliano, gekend als journalist en radiomaker van de lokale Radio Lede, merkte de vuilnisbak bij thuiskomst op naast zijn brievenbus. “Ik weet echt niet wat ik met de diertjes moet doen, we hebben al een nestje katjes van onze eigen poes”, vertelt hij. Na de oproep via HLN om een of meerdere diertjes op te vangen, vonden alle kittens intussen een nieuwe thuis.

De kittens werden in een vuilnisemmer achtergelaten op de oprit naast de brievenbus.
Repro Moreau De kittens werden in een vuilnisemmer achtergelaten op de oprit naast de brievenbus.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marianne Van den Lemmer

  Elke, groot gelijk! Ook ik was niet blij met 'we zitten zelf al met kittens'. Onverantwoord!

 • Ronny Vansteelandt

  Het kunnen evengoed de kittens van zijn eigen kat zijn.

 • Mady Vermeulen

  Wraakroepend maar ik heb ook een oudere kat geadopteerd die net voor de vakantie gedropt werd. Mijn vriendin ving een jong katje op dat schreide om aandacht. Verwilderde katten laten zich niet pakken, maar deze katten bedelden om gepakt te worden. Het waren dus huiskatten.

 • Elke Celis

  Wraakroepend, ja, om 2 redenen. De mensen zonder hart (mooie omschrijving, redactie!) die een nestje kittens zomaar achterlaten, en mensen zonder verstand die nog wat meer katten ongecontroleerd laten jongen. Beste radiomaker, tenzij uw kat een stamboom heeft van hier tot in Tokio (en dan nóg!) en de kittens reeds allemaal besproken zijn, voeg je enkel toe aan het probleem! Er zitten genoeg stumperds te wachten op lieve baasjes.... In het ASIEL!