Profvoetballer Van Der Bruggen bezoekt Leedse Halloween Foot Week

De deelnemertjes aan de Halloween Foot Week kregen bezoek van Kortrijkspeler Hannes Van Der Bruggen.
Repro Moreau De deelnemertjes aan de Halloween Foot Week kregen bezoek van Kortrijkspeler Hannes Van Der Bruggen.
Mattias Poedts en Tjebbe Troch, twee laatstejaarsstudenten Event-&Projectmanagement aan de Hogenschool Gent, organiseerden tijdens de herfstvakantie een ‘Halloween Foot Week’.

“Een combinatie van en schoolopdracht en onze grote passie voetbal”, vertellen ze. Als MT Foots Events organiseerde het duo prompt een Halloween Foot Week op het kunstgrasveld achter sporthal De Ommegang in Lede. “De deelnemers gingen tijdens de stage op jacht naar de heks die Boris De Beer vervloekte en moesten met opdrachten zoals een bezemrace en spookschieten de beer terug omtoveren tot een oude, lieve, schattige beer.” Als extraatje kregen de spelertjes nog bezoek van de uit Burst afkomstige profvoetballer Hannes Van Der Bruggen die momenteel bij KV Kortrijk speelt. Na het succes van de eerste editie droomt het duo Matthias-Tjebbe overigens al van een volgende editie.

Matthias en Tjebbe betrokken Boris De Beer in een speciale Halloween Foot Week.
Repro Moreau Matthias en Tjebbe betrokken Boris De Beer in een speciale Halloween Foot Week.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.