Prachtige tuinen bezoeken langs Leedshouwken ter gelegenheid van Open Tuinendag

In 2017 werd de tuin van Wim, Katrien, Sien en Ferre nog uitgeroepen tot Mooiste G-spot...voor groen en genieten.
Koen Moreau In 2017 werd de tuin van Wim, Katrien, Sien en Ferre nog uitgeroepen tot Mooiste G-spot...voor groen en genieten.
Je vakantie starten en inspiratie opdoen voor je eigen tuin kan dit weekend makkelijk.

De Landelijke Gilde organiseert een Open Tuinendag en daardoor kan je langs het Leedshouwken in Lede terecht in twee prachtige tuinen. Danny Impens en Martine Vidts presenteren op nummer 52 hun architecturale generatietuin met diverse hoekjes.

Aan de overzijde van de straat kan je terecht op nummer 55 bij Wim Minnaert en tuinarchitect Katrien Annaert. Zij hebben een kindvriendelijke verrassende tuin met een heerlijke natuurlijke zwemvijver. Beide tuinen bezoeken kan zowel op zaterdag 29 als zondag 30 juni van 10 tot 18 uur.

Wie zondag langsgaat krijgt bovendien nog een woordje uitleg van kringlooptuinieren door KringLoopKracht Guy De Kuyper. Andere aanraders in de regio zijn de tuin van de familie De Roo – Van Hoefs langs de Brusselbaan 5 in Erembodegem en ’t Voskeshof van Hilaire De Vos in de Victor Van Sandelaan 95 in Wetteren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.