Maria De Vuyst viert 103de verjaardag in WZC Markizaat

Maria De Vuyst vierde met haar familie haar 103de verjaardag in WZC Markizaat in Lede.
André De Grauwe Maria De Vuyst vierde met haar familie haar 103de verjaardag in WZC Markizaat in Lede.
De uit Impe afkomstige Maria-Elisabeth De Vuyst heeft op maandag 22 juli in woon- en zorgcentrum Markizaat in Lede maar liefst 103 kaasjes mogen uitblazen.

Eeuwling Maria, sinds 1979 weduwe van Achiel Uyttendaele waarmee ze in 1929 in het huwelijksbootje stapte, woonde heel haar leven in de Essestraat in Impe. Ze maakte beide Wereldoorlogen mee en was professioneel actief als stikster. Daarnaast toonde ze al die jaren dat ze het hart op de juiste plek had door zich te ontfermen over de verzorging van haar tante Clemance, schoonmama Irma en schoonbroer Charles. Daarnaast bracht ze dochter Magriet en zoon Willy groot. Intussen is ze grootmoeder van kleinkinderen Yves, Annick en Hilde. Zij zorgden op hun beurt voor achterkleinkinderen Yasmin, Ines, Jana, Imke en Yinthe. Intussen zijn er ook al vijf achterachterkleinkinderen: Tibo, Vince, Vic, Mauro, en Ella.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.