Dorpsrestaurant 'De Markiez' start met vogelnestjes, kalfsgebraad en kalkoenpavé

WZC-directeur Tina Van Laere en OCMW-voorzitter Geertrui Van De Velde verwelkomen vanaf maart tweemaal per maand inwoners in het 'dorpsrestaurant' in WZC Markizaat in Lede.
Koen Moreau WZC-directeur Tina Van Laere en OCMW-voorzitter Geertrui Van De Velde verwelkomen vanaf maart tweemaal per maand inwoners in het 'dorpsrestaurant' in WZC Markizaat in Lede.
Inwoners van Lede kunnen vanaf maart twee keer per maand de benen onder tafel schuiven in dorpsrestaurant ‘De Markiez’.

Voor de democratische prijs van 8 euro (voorkeurstarief 5 euro) kan je in het restaurant van WZC Markizaat voortaan elke eerste en derde dinsdag van de maand genieten van een degelijk driegangenmenu en een goede babbel. Het onthaal start om 11.30 uur. De maaltijd wordt door vrijwilliger geserveerd tussen 12 en 13.30 uur.

Op donderdagmiddag 3 maart staat pompoensoep, vogelnestjes in tomatensaus met knolselderstamppot en straciatella-mousse op het menu. Op 17 maart kan je genieten van kervelsoep, varkensragout van de chef met gemengde salade, tomaten, frietjes en rijstpap met krieken.

Om mee aan te schuiven dien je wel verplicht vooraf in te schrijven. Dat kan bij het onthaal van de sociale dienst in de Kasteeldreef 50, aan het lokaal van het gemeentehuis op de Markt, via 053/80.20.22 of via dorpsrestaurant@lede.be. Betalen doe je de dag zelf cash.

Menu Dorpsrestaurant 'De Markiez' Lede.
RV Menu Dorpsrestaurant 'De Markiez' Lede.