Carnavalskeizerin Lieve (43) van kinderverzorgster terug naar cafébazin

Jef Lemmens laat 't Kaatsplein over aan Lieve Bombeeck en Curd Wauterecht.
Koen Moreau Jef Lemmens laat 't Kaatsplein over aan Lieve Bombeeck en Curd Wauterecht.
Na zeven jaar tussen de kleine kinderen stapt carnavalskeizerin Lieve Bombeeck opnieuw definitief in de horeca. Nadat ze het voorbije jaar in loondienst café Kaatsplein openhield, neemt ze nu het café over van ex-carnavalsprins Jef Lemmens.

“Carnavalisten blijven dus even welkom als voorheen, maar ’t Kaatsplein is veel meer dan een carnavalscafé”, benadrukt Lieve. De voorbije maanden maakte ze al kennis met een botvinkenclub, de leden van de spaarkas, het huisorkest en politici in het zaaltje achter het café. “Met een capaciteit van vijftig personen is daar overigens plaats voor nog meer verenigingen, babyborrels en andere feestjes”, knipoogt ze. Aan openingsuren wordt niet geraakt. Wel zullen man en tevens ex-prins Curd Wauterecht alsook dochter en jeugdkeizerin Lovely geregeld achter de toog te vinden zijn.

Voor Lieve zelf is het een terugkeer naar een vertrouwde stiel. “Heel lang geleden hield ik samen met Christophe Ponnet Kenneth’s – het huidige Stamineeken – aan het station open en was ik ook een hele poos aan de slag als garçon in de inmiddels verdwenen feestzaal Edelweiss in de Steenstraat.”

De officiële start is er op vrijdag 28 juni om 20 uur in het café op de hoek van de Rosselstraat en de Ouden Helweg. “Iedereen is welkom voor de openingsreceptie en de aansluitende party”, geeft Lieve nog mee.

Curd Wauterecht en Lieve Bombeeck verwelkomen graag verenigingen in het zaaltje van het café.
Koen Moreau Curd Wauterecht en Lieve Bombeeck verwelkomen graag verenigingen in het zaaltje van het café.
Café Kaatsplein Lede.
Koen Moreau Café Kaatsplein Lede.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Els Michiels

    Dikke proficiat; heel veel succes

  • Catt Chris

    Veel succes alvast !