VIDEO: Koelinstallatie volledig vernield na kortsluiting

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De koelinstallatie is volledig vernield door de brand.
Koen Baten De koelinstallatie is volledig vernield door de brand.
In een bijgebouw in de Wolvenstraat is een koelinstallatie in vlammen opgegaan. “Vermoedelijk ontstond er een kortsluiting aan een van de installaties", vertelt officier Francois Van Der Vreken. In de installatie lagen tulpen van een tuinhandelaar, die allen verloren zijn gegaan. 

Het vuur ontstond rond 10.45 uur in een kleine vrijstaande stal achter een woning. Een bestuurder die passeerde merkte vermoedelijk de brand op en verwittigde de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer was de brand al goed ontwikkeld, het gebouw kon niet meer gered worden. “De koelinstallatie binnenin is volledig uitgebrand. Volgens de eigenaar was de installatie nog maar pas geplaatst in het gebouw", klinkt het. Op het moment dat de brand uitbrak, was er gelukkig niemand aanwezig. De brandweer had de brand na een uur onder controle. 

De brandweer had het vuur na een uurtje onder controle. Niemand raakte gewond.
Koen Baten De brandweer had het vuur na een uurtje onder controle. Niemand raakte gewond.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.