Sportievelingen Blijdorp trainen voor Special Olympics

Geert De Rycke
Blijdorp, het centrum voor ondersteuning van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking met vestigingen in Dendermonde en Buggenhout, tekent ook dit jaar present op de jaarlijkse Special Olympics. 

Een dertigtal sportievelingen van Blijdorp zullen van de partij zijn om deel te nemen aan wedstrijden van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni. De trainingen lopen volop. “De Special Olympics is sportief evenement waar we zeer sterk naar toe leven”, zegt coach Kristel De Smet. “In de laatste maand voor de Spelen organiseren we altijd met gans de Blijdorpploeg een laatste trainingsdag. Alle atleten trainen nog eens extra voor hun eigen discipline, maar ook de sfeer en teambuilding staan centraal.” De Blijdorp-atleten verzamelden maandag op de gemeentelijke sportcampus van Lebbeke voor enkele intensieve oefensessies. Ze nemen aan de Special Olympics deel in de disciplines zwemmen, badminton en atletiek.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.