Lokale Helden met 20 optredens op 18 locaties

thinkstock
De cultuurdienst van Lebbeke zorgt ervoor dat de vierde editie van Lokale Helden ook in deze gemeente een plaatselijke uitgave krijgt. En niet zomaar één. Op vrijdag 26 april zijn er twintig optredens op achttien locaties gepland in zowel Denderbelle, Wieze en Lebbeke-centrum. 

Lokale Helden in Lebbeke begint al in de namiddag om 15 uur met een optreden van The Romyal’s in Den Eglantier. Om 19.30 uur speelt L.I.N.A.R.D in Koffiehuis Nell. Om 20 uur treedt Blofelt op in De Klein Ployts, Mojo’s Venue in Den Tongenslijper en Muffler in café Hogeweg. Om 20.30 uur zijn optredens voorzien in De Biekorf, Pjeedepoel en Stad Aalst van respectievelijk CSNY-befolkt!, Pyromaan en Gravity. Het feest vervolgt om 21 uur in het Heidehof met Twiddly Bits, Den Bierboom met The Karma Collective, Koffiehuis Nell met Blue Tone Lypps, ’t Vat met Miscommunication en Kantine Konkelgoed met Proud Larry. Caravan treedt aan om 21.30 uur bij Madam Jeanne. The Dancing Dudes doen dat in De Snuiver, 3 Cool Cats in Halftime en Chocolate Moose in de cafetaria van het sportcentrum. Om 22 uur zijn er optredens van DJ Mister Steven in Toreken en Lisa Jane in het Cultuurcafé. Om 22u30 speelt Zuperking in café Pjeedepoel. Afsluiten gebeurt om 23 uur met DJ Jacky in ’t Vat en Discobar Sjoempelaar in het Heidehof.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.