Halloweentocht in Lebbeke groot succes

De kinderen schrokken duidelijk als deze griezel tevoorschijn kwam.
Geert De Rycke De kinderen schrokken duidelijk als deze griezel tevoorschijn kwam.
Halloween mag dan intussen al even gepasseerd zijn, de halloweentocht van Handbalclub Elita uit Lebbeke-Buggenhout was opnieuw een topeditie. 

Duizenden enthousiastelingen trokken naar de Langestraat in Lebbeke voor een griezelige tocht langsheen donkere wegen. Over het parcours van ongeveer vijf kilometer lang werden griezelige decors opgetrokken en waren er heel wat spookachtige wezens onderweg. Aan de start was er een echt griezeldorp, waar voor spektakel, eten en drinken werd gezorgd. “Met deze halloweentocht zijn we één van de grootste evenementen van Oost-Vlaanderen", zegt oprichter Eric Boodts. 

De tocht kan rekenen op meer dan 150 vrijwilligers, die zich elk jaar inzetten om een fantastisch parcours te maken. Dit jaar werd er onder meer rond de film ‘the Nun' gewerkt en waren er ook trollen die langs het parcours rondzwierven. Ook nu waren er onderweg dansspektakels voorzien van I Believe uit Lebbeke en Sha-mo-do-it. Met af en toe een luide kreet die van op het parcours weerklonk, konden de organisatoren de tocht met een goed gevoel afsluiten. 

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.