Gratis optredens op Parochierock

De vzw Lebbeke Bruist pakt ook de komende zomer uit met Parochierock. In juli en augustus zullen op verschillende locaties gratis optredens plaatsvinden.

'Parochierock the legendtour' is een gratis muziekfestival met tributebands van bekende internationale artiesten. "Het evenement kende de voorbije jaren heel wat succes", zegt Joachim Tirez van Lebbeke Bruist.


De optredens vinden telkens plaats op zondag van 18 tot 21 uur. "Overal zijn dezelfde drankbonnetjes geldig, waardoor de drempel om naar een andere parochie te gaan kleiner wordt", klinkt het. "Voor de kinderen zetten we een springkasteel op."


Op 6 juli brengt tributeband 1984 op het speelplein in Denderbelle muziek van de Simple Minds. Op 20 juli komen op het kerkplein in de Lange Minnestraat songs van Bon Jovi tot leven met Bounce. Op 3 augustus brengt The Bloody Buccaneers ode aan Golden Earring in Wieze. Op 17 augustus zorgt Mirage voor nostalgie in Heizijde met hits van Fleetwood Mac. Afsluiten gebeurt op 31 augustus op het kerkplein van Lebbeke met muziek van Joe Cocker. www.parochierock.be (DND)